Dragostea matură duce la o relaţie sănătoasă

Ai obosit să fugi după himere? Ai ajuns la saturaţie căutând ceva care nu te împlineşte? Ai obosit să iubeşti, dar primeşti doar reproşuri, şi la prima discuţie aprinsă, partenerul să se îndepărteze de tine? Jocul de-a iubirea, emoţiile false, te-au copleşit? Când tu, de fapt, îţi doreşti o iubire care să te împlinească, la bine şi la greu, cu bune şi rele, adică acea dragoste matură?

Începe de azi. Începe de azi să nu te mai laşi abandonată de la primul reproş, de la prima discuţie aprinsă. Începe de azi să fii muzica sufletului tău. Zâmbetul să-ţi vibreze emoţiile. Nu căuta, ci simte. Simte fiecare plimbare cu o direcţie precisă. Lasă trecutul. Trăieşte prezentul şi vizualizează-ţi viitorul. Proiectează-ţi fiecare dorinţă. Caută în interiorul tău ceea ce îţi doreşti de la un partener. Iubeşte-te mai mult şi ridică pretenţii. Pentru că meriţi!

Caută o dragoste care te facă să vibrezi, să creşteţi şi să va dezvoltaţi împreună. O dragoste care să te inspire. O dragoste care să te facă să fii fidel partenerului.

Caută acea dragoste pentru care eşti gata să dai totul. Acea dragoste pentru care eşti pregătit să dai totul. O dragoste în care să asculţi şi să îţi înţelegi partenerul, făra etichete sau jigniri. O dragoste în care să îţi dea sentimentul de „acasă”, în care fiecare gând, emoţie, este lăsată liberă, este exprimată fără reţinere partenerului. O dragoste fără secrete!

Caută o dragoste liberă, fără condică, fără să vă evidenţiaţi defectele şi greşelile. O dragoste în care să vă iertaţi şi să vă protejaţi.

Caută o dragoste răbdătoare şi de încredere. O dragoste plină de comunicare.

Caută acea dragoste care îţi dă aripi, care nu te opreşte din drumul tău spre a-ţi atinge obiectivele. Acea dragoste în care să vă croşetaţi gândurile şi visele la unison. O dragoste în care să respirati profund şi vă susţineţi.

Dragostea şi pasiunea. Două ingrediente care duc la o relaţie sănătoasă, împlinită, plină de bucurie şi satisfacere. Dragostea adevărată există. Este ca atunci când ţi-a mai rămas o bucăţică dintr-o ciocolată, o râvneşti, şi totuşi o dăruieşti partenerului. Dragostea adevărată cere sacrificii. Te implică să dai 100% în relaţie. Dragostea adevărată e acea iubire care menţine relaţia, te ajută să faci sacrificii, te ajută să renunţi la obiceiuri distructive pentru a obţine ingredientele pentru o relaţie sănătoasă.

Îndrăzneşte să-ţi doreşti o dragoste sigură, necondiţionată, matură, reciprocă, relaxantă, vibratoare, inspirată, împlinită.

Există! Trebuie doar să îndrăzneşti! Să-ţi doreşti!

Lasă un răspuns

Înapoi sus
%d blogeri au apreciat: