Iubeşte-te, suflet frumos!

Fii fericit! Fii fericit cu tine! Fii împăcat cu tine! Nu căuta fericirea.

Fericirea eşti tu! Fericirea nu o găseşti la colţ de stradă, nici în vreun club sau pe o terasă, nici pe internet, ci e în tine, şi de-abia aşteaptă să te cuprindă şi să prindă rădăcini în sufletul tău, ca mai apoi să îţi încarce privirea cu sens şi iubire – fotografia unui sâmbure în trupul care să dăruiască fructe.

Când ne oprim din căutarea a unor loturi cu senzaţii, de fapt, ne descoperim propria noastră existenţă, reîntinerim iubirea de sine, de noi, pe care să o dăruim necondiţionat nouă, în primul rând, dar şi celor care şi-o doresc.

Fericirea vine din noi, din trăirile emoţionale, din valorile şi experienţa noastră.

Pierdem mult timp pe nevoile noastre, pe trecut, pe convingeri, pe abţineri, regrete. E timpul să preţuim prezentul, nu trecutul, nu viitorul, ci ceea ce suntem azi, acum, în acest moment.

Îndrăgosteşte-te! Important, înainte de toate, să te îndrăgosteşti de tine. Uită-te în oglindă şi spune cu voce tare: “Sunt un om frumos! Sunt un om valoros! Te iubesc!”, şi îmbrăţişează-te!

Lasă-ţi vocea interioară să vorbească! Zâmbeşte, suflet frumos! Zâmbeşte! Eşti fericit pentru că exişti!

Iubeşte! Oricât de grea e crucea, iubeşte! Nu o lăsa să te schimbe! Oferă dragostea ta necondiţionat!

Tu deţii controlul asupra ta. Tu îţi creezi fiecare clipă de fericire. Tu eşti cadoul vieţii!

Iartă! Iartă oamenii care ţi-au greşit. Iartă-te pe tine si nu regreta trecutul, ci îmbrăţişează-l pentru că el te-a conturat ca om, omul de azi.

Reîntinereşte-ţi iubirea. Iartă trecutul. Îmbrăţişează prezentul fără regrete. Iubeşte-te!

Lasă un răspuns

Înapoi sus
%d blogeri au apreciat: