O altfel de dragoste

Dragostea e specială. Oricât am defini-o, rămânem repetenţi. Mulţi nu mai cred în ea sau, poate, că nu ştiu ce gust are, cum se îmbracă, ce culoare preferă, şi cât de necondiţionată poate fi.

Când eşti iubit, îţi aduci aminte că trăieşti, că exişti, uiţi de tine. Nu e un sentiment copleşitor după care să-ţi pierzi capul, ci e exact invers. Faptul că guşti din ea, o îmbraci, îi radiezi culoarea, de fapt te vezi pe tine. Acesta e sentimentul când, datorită unei persoane, găseşti în tine acel ceva ce ai ascuns de toată lumea, atât de mult timp, şi tu înşuţi ai uitat cât de unic eşti. Dragostea te schimbă.

Toate aceste stări, gânduri, se întâmplă în momentul în care întâlneşti o persoană care te vede exact ca şi tine. Nu încearcă să te schimbe, sau să te rupă te tine însuţi, ci pur şi simplu alături de ea, te faci bine, eşti tu fără mască, în inocenţa parfumului tău unic. Nu te joci. Nu eşti actor. Devii tu însuţi. Te poţi iubi din nou pe tine, cât şi pe persoana care te-a deschis şi ţi-a arătat că se poate, pentru că doar acest tip de iubire te ajută să te dezgropi.

Întotdeauna suntem atraşi de cei care ne „trag” real. Clipeşti şi dintr-o dată vezi o realitate cunoscută: tu în privirea celuilalt, fără îndoieli, fără ascunzişuri, doar onestitate şi linişte. Tu în talpile goale sărutând încrederea şi siguranţa.

Adaptat: lifedeeper.ru

Lasă un răspuns

Înapoi sus
%d blogeri au apreciat: