Scrisori către o Muză – roman de dragoste

„Niciodată nu suntem pregătiţi pentru respingere, savurăm cu intensitate dragostea din inimile noastre, acele pete de culoare tomnatică şi ignorăm cu nonşalanţă dorinţele celuilalt. De multe ori, m-am întrebat ce definiţie aş da unei iubiri care trece dincolo de prietenie, iubirea e iubirea şi începe de la o sinceră prietenie?

Cum am putea simţi acea primă notă subtilă care face diferenţa dintre graniţa unei iubiri amicale şi cea trupească? Temperatura sufletului?

Când devine acea furtună liniştită, o dorinţă fierbinte? Când apropierea dintre buze cere dezmierdare şi libertate? Când e clipa? Când începe acest sentiment să crească sub ploaia dorinţelor şi a speranţelor?

Trupurile se topesc în pasiuni arzătoare, săruturile sunt umezite tot timpul pentru a nu se ofili, conversaţiile sunt tot mai transparente, dar sufletul simte o oboseală de atâtea îndoieli în certitudini.

Noi, femeile, suntem mai dotate de natură decât bărbaţii să simţim clipa acelei temere emoţionale. Un gest nemilos, o vorbă înăbuşită, o plecare de câteva zile, promisiuni reţinute, speranţe deşarte, sunt semnale că tot ce ai intuit, ai simţit, povestea neîncepută îşi pregăteşte concertul de adio sau, poate că, aşa începe iubirea, punând esenţe neliniştite peste flacăra sufletului tău, lumina devine ca o petală de aer, apropieri cu atingeri line, îmbrăţişări în beatitudine, descoperind misterul unei iubiri neştiute.

O poveste în doi începe cu un zbucium de suflet în căutarea armoniei. Şi, poate lua forma unei lacrimi când aşteptările sunt mari.

Rar verificăm sentimentele şi trăirile aşa cum nu ascultăm de inima ce ni se zbate în piept de câte ori în faţa noastră apare ispita aceea pe care ţi-o doreşti dincolo de valorile tale şi te sugrumă însetat de vibraţii, oferindu-ţi trăiri, clipă de clipă, prin gesturi mici, şi tu savurezi trăirea unei iubiri pe care o declari idila absolută. Sedusă de subtilitatea unui preludiu care tremură într-un abandon intens.

Cel mai erotic moment al unei viitoare relaţii, dincolo de prejudecăţi, de obiceiuri învăţate, este clipa care precede un sărut. Primul sărut. Acel foc din cuptor care desenează în simţuri umbre mişcătoare şi încet, încet, trupul şi mintea se lasă abandonate în energia creatoare care părăseşte tot ce e moral, dobândind calitatea unei nebunii erotice pe muzica simţurilor.

Plăcerea cărnii este ca o adiere de primăvară în care soarele tânjeşte să accentueze trupurile jilave de transpiraţie.

Interesant este să priveşti lumina din ochii acelei femei îndrăgostită de secrete spuse în nopţile târzii de bărbatul care se strecoară în sufletul ei. Să-i urmăreşti ochii care coregrafiază dansuri timide, gura ei care îşi muşcă buzele lasciv. Să-i vezi degetele curioase să exploreze grăbite trupul masculin care i-a furat apusul ca un jefuitor de simţuri. Propriile pofte nu pot fi gonite nici de descântece când dorinţa de a te dărui înmoaie orice barieră.

Încurajator este că te rişti şi accepţi şi invitaţia la o cafea fierbinte unde conversaţia decurge plăcut, ca doi prieteni zâmbiţi lăsând imaginaţia să vă ofere noi provocări trăind entuziasmul spontan, recunoscând fidelitatea unor flăcări care s-au creat în oglinda vie a propriul suflet încununat cu emoţii identice.

Foarte multe relaţii încep confuze. Dar dacă renunţi la îndoieli, dragostea te poate răsfăţa cu mult parfum. Uiţi de jenă şi conştiinţă şi ajungi scenarist şi actor în povestea ta originară. Restul e doar… clipa care îţi aparţine.

Ne lăsăm seduşi fără să ne gândim la ce va urma. Tremurăm la fiecare atingere, dorindu-ne mai mult. Eliberăm nesiguranţa şi ne aruncăm în extazul fructului oprit. Sătuli de fantezii şi vise, căutăm acel timp în care să ne lăsăm poverile la uşă şi să fim pentru scurt timp barca abandonată pe insula perfecţiunii, unde să trăim riscante plăceri, fără să ne gândim la consecinţe.

Întortocheate sunt căile existenţei noastre. Asta e starea de îndrăgosteală amestecată cu dorinţe mahmure care nu ţin cont de filtru minţii ci doar de împlinirea sufletului”.

*fragment

*în curând

Lasă un răspuns

Înapoi sus
%d blogeri au apreciat: