Sexul tantric, calea către orgasm

Ne trezim din somn, încărcaţi de fantezii erotice, greu de explicat, dar asumate în toate formele şi culorile lor. Pe unii îi inspiră, provocându-i să-şi aşterne pe hârtie propriile dorinţe nocturne, pe alţii îi sperie, îi cutremură, se zbat în propriile lor pasiuni. Noaptea e cel mai bun simulator orgasmic.

Provocăm, adormim, canalizăm tantric prin toate mijloacele disponibile spre a ne atinge scopul. Seducem şi creăm legături şi ataşamente pentru a ne alimenta plăcere continuă. Fermecaţi, ne potolim dorinţa, o dată pătrunşi în cugetul focului abil. Provocăm emoţia şi o transmitem mai departe pentru a se împerechea cu sămânţa întăririi. Cultivăm pasiuni masturbate de iubire posedată de fantasme şi dorinţe. Toate acestea nu sunt altceva decât operaţiunea preludiului hipnotic.

Când ne fascinează o persoană încercăm, cu grijă, să ne ferim de orice implicare, dar ajungem să fim seduşi în farmecul unui experiment al plăcerilor erotice.

Memorie, amintire, nu mai există, ci o puternică încărcătură emoţională, dorindu-ne să pătrundem pe poarta intensităţii, unde obiectul atrăgător te îmbracă cu mantia stării de extaz.

Te priveşte jucăuş, căutându-ţi privirea într-un preludiu legitim. Intri în atingerile irişilor posedată, respiraţia şi obrajii ţi se înviorează, vocea se pierde în abundenţa gândurilor care fac dragoste cu un trup învăluit în pulbere magică. De necrezut, dar contactul vizual poate produce orgasme formidabile.

Ai făcut vreodată dragoste doar privindu-ţi partenerul? Merită încercat. E cel mai intens mod de a te trata de gheaţă, un fel de hipnoză erotică. O dată ce i-ai aflat starea de disponibilitate, poţi să-i extragi vulnerabilitatea, administrându-i încrederea vindecătoare. Controlul e baza oricărui joc. Joc interactiv şi plăcut. O, da!

Respiraţi şi inspiraţi. Respiraţi ca şi cum aţi călători. Stabiliţi contact vizual pentru a vă simţi mai aproape de sex. Concentraţi-vă unul pe altul, vă puteţi privi în ochiul stâng, dar puteti şi în ambii, important să vă simţiţi confortabil. Stabiliţi conexiune profundă şi practicaţi sexul cu conştiinţa. „În tantra, folosim privirea ca o intrare în suflet”, spunea Carrellas. „Te pune într-o stare profundă şi alterată cu cineva.”

Uitaţi de variantele monotone pentru o clipă, şi experimentaţi, măcar o dată, sexul tantric, această hipnoză erotică, care îţi va oferi satisfacţie maximă. Este o experienţă senzuală şi te apropie de persoana iubită şi mai mult.

Lasă un răspuns

Înapoi sus
%d blogeri au apreciat: