Un gând de început

Astăzi e despre tine. Omule drag, care te privești în oglindă și te vezi altfel, mai bun, mai calm, mai înțelept, mai capabil, mai frumos, jovial, mai… tot ceea ce ţi-ai fi dorit să simți și să privești în tine, până acum.

Astăzi e ziua unui nou început. Fiecare pas a unei vieți plină de opţiuni, te-a adus aici. Nici nu contează cum ai ajuns aici, important că eşti şi vei fi, de-acum încolo, propriul tău croitor al unui destin pe care ţi-l doreşti. Primele porţii au fost deja servite, pofta de viaţă şi iubire.

Acceptă-te aşa cum EŞTI, nu-ți dori să fii altfel, și crede-mă că te poţi rostogoli pe panta destinului în siguranţă, pentru că doar așa îți poţi descoperi esența nediluată și nedefinită, îmbrăţişând-o cu jăratecul iubirii, fără îndoieli ci doar certitudini. Fii autentic!

O să ai momente în care vei simţi cum prin fisurile sufletului îşi vor face apariţia picăturile de ploaie, când emoția îţi va fi umbrită, dar nu te pierde și imaginează-ţi că în jurul tău e linişte, o linişte nemișcată care te ancorează în încredere.

Acceptă schimbarea și rămâi fidel alegerilor, chiar dacă progresul e dureros, scopul e finalitatea și care te încarcă spiritual pentru că nu eşti singur. Cineva, undeva te iubeşte aşa cum EŞTI. Nimic nu mai contează când gândurile îmbrățișează o privire iubită.

Drumul în viață e ca o lectură. Răsfoiești fiecare pagină cu emoţie, uneori raţional, dar cu multe ezitări. Descoperi, pas cu pas, misterul neștiut, secţionând fiecare cuvânt și urmărindu-i reacția. Şi, te bucuri. Totul prinde sens. Nu îţi mai rămâne decât să te inviţi la o cafea. Să te cunoşti şi să te înveți lucruri noi. Pentru că de multe ori ne aflăm la intersecţia cu noi înşine, pe de-o parte năzuim plăceri senzoriale necontaminate şi antiseptice, pe de altă parte dăruim fără restricţii sentimente însorite cu lichid pur spre a purifica orice imagine întunecată. Atingem spiritual soarele cu povestiri despre cunoaştere şi beatitudine. Ceea ce contează, până la urmă, este bilanţul sufletesc.

Intrăm cu entuziasm în farmecul unic. Căutăm pretexte de a reveni în acelaşi loc, prelungind dorinţa de intra timp în timp, decorându-l cu emoţie, delict lăuntric şi dorinţă. Profile care aşteaptă abracadabra şi când se întâlnesc printre zâmbete, îşi face apariţia copilul din ei.

Fiecare treaptă e un plan construit, minuţios, spre cunoaştere interactivă. Păşim pe fiecare timp înflorit dăruind şi primind schimbări pictate în diverse culori, pe care le vom strânge-n plicul uns cu miere.

De multe ori suntem confruntaţi cu revelaţia unei descoperiri care se plimbă de pe un perete pe altul. Pornim la drum cu fluturaşi miraculoşi care se ţin într-o horă de spaimă şi ne dăm seama că neştiinţa percepe lipsa. Privim întrebări fără răspunsuri, riscăm să împingem, fără ezitare, împlinirea unei dorinţe, iar decizia ezită – învăţăm despre noi înşine. În fiecare zi!

Lasă un răspuns

Înapoi sus
%d blogeri au apreciat: